Preinscripcions

A Vedruna Carme Sabadell vetllem pel creixement dels alumnes; oferim una proposta educativa integral d’activitats escolars i extraescolars.

Actualment, posem a l'abast dels nostres alumnes unes instal·lacions actualitzades incorporant tecnologies i materials d'aprenentatge que permeten complementar les metodologies didàctiques.

Per a més informació:

Downloaded 106 times.

Sol·licita informació

  Data de naixement:
  Curs sobre el que sol·liciteu informació:

  Coneix Vedruna Carme Sabadell

  Som conscients que actualment la importància de l’entorn de l’aprenentatge en l’evolució educativa té un paper destacat. Posem a l’abast dels nostres alumnes unes instal·lacions actualitzades incorporant tecnologies del segle XXI i materials d’aprenentatge significatiu que pretenen complementar les metodologies didàctiques. La finalitat és desenvolupar les competències pròpies dels ciutadans del segle XXI.

  Downloaded 31 times.

  FAQs Infantil

  Downloaded 92 times.

  FAQs Primària

  Downloaded 33 times.

  FAQs Secundària

  Downloaded 44 times.

  El que diuen de nosaltres

  L'escola Vedruna el Carme de Sabadell és present a la ciutat des de l’any 1854. Oferim una educació estructurada en les etapes d'Educació Infantil, Educació Primària i Secundària (dels 3 als 16 anys). La nostra escola ofereix una educació de qualitat oberta als nous reptes del segle XXI, i vetlla pel creixement i la maduració dels alumnes en totes les dimensions: seguiment tutorial, activitats de desenvolupament emocional, voluntariat social i participació en les celebracions tradicionals del nostre país.

  book

  El projecte educatiu

  El nostre projecte es recolza en un únic propòsit educador de les escoles Vedruna, perquè cada alumne pugui desplegar el bo i el millor d’ell mateix. Duem a terme aquest projecte centrant-nos en els eixos educatius principals.

  heart book

  Família i escola

  Aconseguim un entorn acollidor que afavoreix l’aprenentatge a través del suport, estímul i la col·laboració amb els pares i mares de l’escola. Així, oferim una proposta educativa integral d’activitats escolars i extraescolars.

  archive2

  Els nostres serveis

  Oferim un servei de menjador amb cuina pròpia, una biblioteca, un equip de professionals psicopedagògics, diferents eines tecnològiques, un servei d’acollida matinal, programes per fomentar l’educació sostenible i molts més.