Preinscripcions 2020-2021

Portes obertes: 15 de febrer de 11 a 13:30h.

Per a més informació:

Sol·licita informació

Data de naixement:
Curs sobre el que sol·liciteu informació:

Vedruna Carme Sabadell

L'escola Vedruna el Carme de Sabadell és present a la ciutat des de l’any 1854. Oferim una educació estructurada en les etapes d'Educació Infantil, Educació Primària i Secundària (dels 3 als 16 anys). La nostra escola ofereix una educació de qualitat oberta als nous reptes del segle XXI, i vetlla pel creixement i la maduració dels alumnes en totes les dimensions: seguiment tutorial, activitats de desenvolupament emocional, voluntariat social i participació en les celebracions tradicionals del nostre país. Actualment, posem a l'abast dels nostres alumnes unes instal·lacions actualitzades incorporant tecnologies i materials d'aprenentatge que permeten complementar les metodologies didàctiques.

El projecte educatiu

El nostre projecte es recolza en un únic propòsit educador de les escoles Vedruna, perquè cada alumne pugui desplegar el bo i el millor d’ell mateix. Duem a terme aquest projecte centrant-nos en els eixos educatius principals.

Família
i escola

Aconseguim un entorn acollidor que afavoreix l’aprenentatge a través del suport, estímul i la col·laboració amb els pares i mares de l’escola. Així, oferim una proposta educativa integral d’activitats escolars i extraescolars.

Els nostres
serveis

Oferim un servei de menjador amb cuina pròpia, una biblioteca, un equip de professionals psicopedagògics, diferents eines tecnològiques, un servei d’acollida matinal, programes per fomentar l’educació sostenible i molts més.