Curs sobre el qual sol·liciteu informació

  Data de naixement:
  Curs sobre el que sol·liciteu informació:

  Vedruna Immaculada Sabadell

  L’escola Vedruna Immaculada Sabadell és la més jove de totes les escoles Vedruna Catalunya. Oferim una educació estructurada en les etapes d’Educació Infantil, Educació Primària i Secundària (dels 3 als 16 anys). La nostra escola impulsa la formació integral dels alumnes perquè puguin desenvolupar-se i esdevenir protagonistes del seu procés. Busquem la millora permanent i la constant innovació amb l’objectiu d’oferir una experiència d’aprenentatge global, sòlida i adaptada a cada alumne. Disposem de dos edificis, un destinat a les aules d’infantil i els menjadors, i un altre pels alumnes d’Educació Primària i Secundària.

  El nostre
  projecte

  El projecte educatiu de Vedruna Immaculada Sabadell es recolza en uns equips de treball compromesos a vetllar per mantenir una tasca amb un doble objectiu: servir al ple desenvolupament de les persones i servir a la millora de la societat.

  Les nostres instal·lacions

  Disposem d’unes instal·lacions acollidores i uns espais compartits com ara un laboratori, tecnologia, plàstica, biblioteca escolar, aula TAC, aula d’ambients d’aprenentatge, diferents espais per a grups reduïts, aula DOIP, etc.

  Els nostres
  serveis

  Oferim un servei de menjador escolar, un auxiliar de conversa en llengua anglesa, un equip de professionals de l’àmbit psicopedagògic, diferents eines tecnològiques, un servei d’acollida matinal i molts més.